Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Yet amid all these things we are more than conquerors and gain a surpassing victory through Him Who loved us." Romans 8:37


jag är snart här igen

snubblar när jag spänner min båge

och skjuter mig i ansiktet

aj

aj

nu är jag inte vacker heller

stackars barn

mamma fixar inte julstädningen eller julmaten

eller sin outfit

sin image

men kärlek känner jag!

räcker inte

såklart

måste

måste

kan ni förlåta mig?

jag gör mitt bästa

ge mig lite rum

jag är snart här igen

orkade inte riktigt

men jag är snart här igen

"I am more than a conqueror through Christ Jesus. In Him I always win! (Romans 8:37)" Taffi Dollar






Fri vers av Ess VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-17 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP