Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas.

Så mycket dröm om tid
och inspiration.
Så lite andrum mellan
tentor och poäng och
ångest som rinner över.

Ibland gråter jag
på mitt köksgolv.

Då stannar tiden för en stund,
då kan jag andas.




Fri vers av Linnaea
Läst 355 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-17 23:27



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Bra! så mycket som kan rymmas i så få rader och så få meningar.
2016-06-16

  Densen VIP
Tänk på vad som komma sedan;)
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Linnaea
Linnaea