Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din teckning.

Det finns en teckning,
i en låda, i mitt gamla flickrum.
Du minns den nog inte,
men du målade den till mig en gång.
En gång när det var sommar och varmt
och du fortfarande fanns.

När jag kommer åter hem.
Då ska jag plocka fram den,
och våga minnas.




Fri vers (Fri form) av Linnaea
Läst 284 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-18 21:26



Bookmark and Share


  Drömfångare
Huh, fick nästan rysningar (det var en komplimang) o.O
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Linnaea
Linnaea