Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften

Den enda superkraft jag önskar
är styrka
att bära er andra
för att lyfta er
Mungipor,
hjärtan
och trötta ryggar
Framåt,
uppåt
men viktigast, vidare.
Längre, högre
och framförallt, mer.
Men då måste superkraften
vara mitt inre
Inte enbart i armarnas uthållighet.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-18 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol