Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Skrivkramp

Det finns inget
som kan lyfta pennan
inget
att vända blad
eller
märka den vita sidan

Inga tankar finns
som föder andetag
tankar
för befrielse
bara
vita sidors tomhet

Jag är inte tom
men min rygg är vänd
mot
böljande fält
blommor
av osynligt bläck

Att gå vilde där
bakom ryggen
inuti
världen av andetag
får mig
att kippa efter luft




Fri vers av LinneaRosio
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-19 14:58



Bookmark and Share


  wildah
Jag tycker att dina texter väcker så mycket tankar, bra!
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

LinneaRosio