Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Skratt

Att födas
är mer
än att öppna ögonen
mer
än att hjälplöst ammas
och vakna till liv
Inte bara att se
dagens ljus en första gång

Det finns mer

En lavin
som drar mig med sig
porlar, hoppar
skuttar, trallar
skakar
öppnar mig

Naken är jag då
för jag föds på nytt
jag lever




Fri vers av LinneaRosio
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-22 21:42



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
oj vad härligt om
livsbejakande skrattet!
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

LinneaRosio