Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Feber

Det isar
det bränner
spänner
klämmer

Jag känner
mig svag
som att jag
inte orkar
vila
slirar
virar
lakandet

Runt
i dans
i yra

Jaget
kryper inåt
gömmer
glömmer
drömmer
sig bort

Dit det kan verka
över den kropp
som inte längre
lyder
dess vilja




Fri vers av LinneaRosio
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-09 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LinneaRosio