Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tigerhjärtats hemlighet

När jag förlorar allt så är det dig jag korar
Till prinsessan över mitt hjärta
När jag känner all denna smärta så hjälper du mig
Hjälper mig att återfå mitt tigerhjärta

Allt är förjävligt kallt men utåt sett så jävla ballt
Ingen får tävla om din plats hos mig
Innerst inne flyter organen kring som blödande mousse
Som glödande, spottande idioter som vill se oss döda

Men du måste lova mig att härda
Hur svårt det än känns innerst inne för dig
Sinnena blir förstärkta sägs det, men det är att förutsäga
Vad livet har att ge dig




Bunden vers (Rim) av Vinternsillusioner
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-19 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinternsillusioner