Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i tid av klarsynthet, efter att ha läst ut brott och straff.


All ära åt Gud

All ära åt Gud
Allt lidande för kärleken
All passion i konsten

Allt med hela människan
Och skapelsen

I Fadern,
Sonen
Och den Heliga Andes namn

Från evighet till evighet
Amen




Fri vers (Fri form) av SinCire7
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-20 15:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Amen
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

SinCire7
SinCire7