Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är jag ljus

Jagande.
Sökande.
Fram och tillbaka.
för att en dag landa
i livet
överflödande av sig självt.

Hur många gånger
såg jag på framtiden
med en skräck?
Morgondagens inre best
omhuldad av ovisst mörker.
Krav.

Födsloelds kärngnista
skingrar så mörkrets lögn.
Blicken framåt
tumlande i tunneln.

Stanna inte.
Våga vägen.

Urskiljer sanningens kall
av andefyllt liv.

Idag är jag ljus.
Stilla vilar morgondagens tro




Fri vers av SinCire7
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-14 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SinCire7
SinCire7