Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här kan man vara!

Här sprudlar känslorna fritt,
Ingen kan säga vad som är mitt o ditt!

Orden de kommer som i en vals,
De bara flyger ur min hals!

Det kan vara glädje men också sorg,
Det är som att läsa av när man står o skådar på ett torg!

Du kan finna lycka i några enkla ord,
Det får dig att tänka på både himmel o jord!

Finner du något som ditt hjärta ler extra åt,
Läs då om o om igen för det blir balsam för själen som i en låt!




Övriga genrer av Troddedu
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-21 00:18



Bookmark and Share


    Troddedu
Det låter bra det :)
2014-01-27

  Gisela Nordell
blit glad av dessa rader
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Troddedu