Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek



Sommarbris, skön som din famn
Leende varm, som solsken mot min kropp
Vi vandra hand i hand, mot hamn
Det finns inget stopp

Sitter på bänken med blickarna framåt
Glittrande vatten och solnedgång
Måsar som skriker och flyger så fritt

Ja, allt som är mitt, vill ja ha som ditt

Du tittar mig djupt i ögonen
Säger de små orden
Att du är allt, jag vill ha, på denna jorden

Rodnande kinder och blicken så stark
Säger jag till dig, DU är mitt allt




Fri vers av Troddedu
Läst 215 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-09 03:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vackerfångad kärlek
2014-01-21

    ej medlem längre
En mycket vacker skrift!
2014-01-18

  Per "Läsaren" Sörqvist
rodnad är så himla vackert
- himlavackert
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Troddedu