Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kakelkväde

Badrumspoesi,
en ocean av lyrik -
strömmar ur dess liv!

Emaljeringsbrott,
vittnar svunnen vana -
smeker liktornsfort!

Kakelfogspaljé,
en sprucken sargad tid -
river det du ser!



© georgmoller.se




Bunden vers (Haiku) av Georg Möller
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-21 10:45



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
eko
eko

kanske för att

se
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller