Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen människa

Ingen människa
Ingen mänsklig varelse
Kan möjligt vara så vacker
Vara så snäll
Det är omöjligt

Du kan inte vara mänsklig
Det är omöjligt
Du måste vara övermänsklig
En ängel på besök
På besök på jorden
På jorden för en kort stund
Så måste det vara

En ängel sänd
Sänd ifrån gud
Sänd från en högre makt
Sänd hit för mig
För att få mig glad igen

Grattis du har lyckats
Lyckats med en tuff uppgift
Jag kan le nu
Jag verkar må bra
Allt tack vare dig

Ingen människa lyckades
Ingen mänsklig varelse kunde
Kunde konsten att göra mig glad
Du lyckades…




Fri vers av Buffz
Läst 642 gånger
Publicerad 2006-03-16 22:14



Bookmark and Share


    Phalandra
Härligt att se att personen kan få dig glad.
Texten är underbar, en sån person borde alla ha.

En ängel.
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Buffz
Buffz