Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mot bättring.


Varit krasslig



Datorn pajade!
Och, jag - med!

Triviala tankar
försöker bygga upp
nytt
ur ruinerna.

Kanske, att jag
kommer igen -
om några dagar.

Men datorn är stendöd!

*

På tisdagskvällen
är det tekniska
löst-
och jag sitter vid
2 datorer!

Men mina nerver svajar,-
- betänkligt!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-21 23:46



Bookmark and Share


  reinhold
2 djävligt bra datorer.....
2014-01-24

  Anita Westin
Tänk så det blivit. När datorer strular känns det. Bra skrivet.
2014-01-22

    Dan Myrbeck
Förstår precis!
Ja hade strul me näthandel &
fick ångest!
2014-01-22

    ej medlem längre
Märkligt sammanträffande min dog också!Den gamla saknar ljud tyvärr..Krya på dig!Kram
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf