Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spännande tider!


Spaning - framåt



Spejar inemot Framtiden --

där vi alla skall rumla

omkring och Himlen

öppna portar och

riva de murar,

vars skuggor, länge,

hindrat oss från att

se Sanningen!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-22 07:25



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra!
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf