Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag vilken som helst skall jag påbörja min stora roman, som kommer att vara stor mer för hur den säljer in sig hos läsarna snarare än att den skulle vara hundratals sidor lång att läsa. En tegelsten är bättre att mura in i väggen.


Moderna tider?






Varför låta en apparat eller ett medel
göra jobbet
om du kan göra det precis lika
bra själv och ha kul
medan du gör det
eftersom du känner dig kreativ under tiden?

Apparater
och olika kemiska preparat
skall ju vara tidsbesparande så du måste hitta på
att göra saker med din lediga tid
som inte har någonting alls
med det riktiga livet att göra.

Utan på ett plastiskt vis
bara skall försöka få dig
att tycka att du har
roligt,
medan livet passerar förbi
på något avstånd.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2014-07-18 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP