Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hade valt dig vartenda gång

det är så lätt att vara arg på dig, men det är så otroligt mycket lättare att komma krypandes tillbaka till dig vartenda jävla gång. jag är beroende, jag har smakat på dig och kan inte glömma bort smaken. jag blir ett sådant monster när jag ser dig igen efter 98 dagar väntan.

min mun har fortfarande inte slutat att prata om dig sedan den dagen du kysste den och iden av att det finns en möjlighet att det händer igen håller mig vaken om nätterna och nervös om dagarna. men han bryr sig faktiskt ingenting.

och om jag fick välja att vakna upp varje söndagsmorgon och gå till kyrkan eller stanna i din säng så hade jag valt det sista vartenda gång.




Fri vers (Fri form) av Linnea H
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-22 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea H
Linnea H