Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur man sover utan dig

livet utan dig. jag orkar inte alltid önska mig saker som för mig är omöjliga att nå. jag jagar alltid sånt som jag inte kan springa ifatt. jag föll antagligen för dig för att du inte ser någon skillnad emellan lust och kärlek. så kommer det alltid att fungera för mig, vilket betyder att det aldrig kommer fungera för mig.

jag har i hela mitt liv längtat efter någonting som jag inte har ett namn för. jag har rört så många män i mina tonår men jag har aldrig träffat någon som dig, det är nog därför som du sitter fast i min hjärna fortfarande efter en så lång tid.

den meningen som jag har missbrukat det senaste året måste vara, snälla skicka ett sms. det är den meningen man får om man förkortar relationen emellan oss till en mening. jag väntar ständigt på ett sms. jag vaknar upp vartenda lördag och söndag och letar efter ett fyllesms ifrån numret som innehåller tre treor men sällan är det där.

minnet av dina händer kommer snart strypa mig. och jag vet att du inte älskar mig, för jag har aldrig älskat någon som älskar mig. jag vill lära mig hur man tvättar bort ditt namn ifrån min mun och hur man lär sig att sova ensam igen.




Fri vers (Fri form) av Linnea H
Läst 472 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-31 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea H
Linnea H