Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden, ironin och jag

För första gången på länge tar jag ett andetag.
En era av stress har passerat, gått.
Äntligen har jag.

Tid

Förr ägde tiden mig och tvingade mig till lydnad.
Jag var bortprioriterad av mig själv.
Först nu ser jag.

Ironin




Fri vers av Bromus
Läst 674 gånger
Publicerad 2006-03-16 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bromus
Bromus