Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avelsminnen.


En bättre tid



Möten i tider som gått -
verkar i inre sinnen.
Sin vildhavre har man sått,- -
det gav särskilda minnen!

På hotellrum och ängar
kunde sådan avel ske.
På rygg i sköna sängar,-
- som bebådad av en fé!

Från hans nuna ett strålsken -
som en vacker gloria.
Läppar kyssta, - mun så len.
En letal historia!

Ty, i samma andetag
förlorade nånn sitt liv -
- och drevs till den sarkofag,-
som uterus är ini

en älskande kvinnas kropp.
Sånn Lycka å bli gravid!
Till det Kommande - stort Hopp;-
För Anden en bättre tid...!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-22 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf