Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som var tänkt för en kort stund... blev en evighet...


Glaskupan

Han flydde från verkligheten
då han ansåg att den var outhärdlig
det han glömde bort var att
verklighetens härlighet
inte kunde nå honom

då han valt att ta avstånd

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-22 17:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och insiktsfull!
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP