Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färd i tid & rum.


Rese-Sonett


Vi gick, klädda i jeans,
på långa sandstränder
i avlägsna länder.
Detta är vad jag minns.

Hotellrum väntade
med sängar i rosa--
Pizza Capricosa--
blev vi serverade.

Havet var kolossalt.
Och, jag minns drinkar på
båtar i böljan, blå, --
vilka vi ej betalt.

Man ville icke åka
tillbaka till nordligt land,--
blott njuta av solig ö!

Istället, - vänner råka -
på utflykt vid klippors rand,--
med tro på att aldrig dö!





Bunden vers (Sonett) av Marianne Räf
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-23 20:05



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Rese-Sonett,
minnen som
får läsaren att
le brett!
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf