Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Illusion?


Sann man!



Lyftas av underbar Energi - - -
Stråla samman med Kärlek, i-natt!
Den liksom suddar ut ensamhet.
Känsla av lätthet, - en fjäder, - fri.
Kall, vit ånga ur Trollkarlens hatt~~
Han tar mig i famn, - jag älskar det!
Vara part i ett tudelat - VI.
Man hoppas och väntar, helt besatt,
på att förverkliga Lyckan, het!

Skulle ej vilja byta detta
mot NÅGOT annat, jag känner till!
Han kommer, så nära, så nära!
Kanske avkyles denna hetta, -
när vi båda har fått vad vi vill - -
Tills dess kan ingenting oss sära!
Det här känns som det verkligt Rätta!
Jag kan, bara, inte vara still!
Tänk, att vara med om det hära!

Han kommer in i mig, - stark å öm.
Det är precis vad jag behöver!
Så vackert vi har det - tillsammans!
Göm, din fantastiska Mandom! Göm, -
- som solstrålen i ängens klöver...
- - - till vår ljuvliga Fröjd & Gamman!
Men, - va´-falls! Är det bara en dröm?!
Här ligger jag - ensam - och över!
Jag trodde jag funnit - en sann man!

-Skith!








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-24 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf