Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inemot Midvintern.


I Nuets skuggor



Vinterns isande
glöd
når sinnens
stift av
ensamhet.

Apokalypsers
radband, utlagda i
historisk Stafett;
hagelskur
mellan Alfa
och Omega.-

Klockors dön
alluderar till
Jungfruns Bikt; Hon
hade haft sex med --
-- GUD!

Skall vandra i det
Förflutnas nejder,-
en gammal tid, som
endast finns kvar
i minnen och tankar.
Och, i Nuets skuggor...





Fri vers av Marianne Räf
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-24 14:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint!
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf