Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill, ju, bara -- veta!


Verkligheten


Har vi ALLTID funnits?
Frågan är dramatisk!
Om svaret är -Ja,- så finns
det anledning å få det
bekräftat! Vill verkligen
VETA! Hur Verkligheten är!

Kanske, alla andra - vet?
De verkar dölja något för mig -
och vänder mig ryggen!

Minsta barn vet, väl, att det finns
till, personligen, - i all Evighet...?

Varför får inte JAG veta??!!

Undra på, att jag hypotetiserar
och spekulerar! Måste ta reda
på fakta; får göra det, själv!

Slutet -- går in i pånyttfödelse...-

Döden är Livets parhäst, kompanjon!

Kollektiv eufori över enstöringens vé!
Det bara visar vilka skitar vi är! Eller hur?!

-Släpp ut mig! Släpp in mig!
Jag vill se VERKLIGHETEN !








Fri vers av Marianne Räf
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-24 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf