Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Watch the world turn off.

Vacker på utsidan, en utopi.
Insidan, sliten maskin, inte felfri.
Andas för att dö, simpel individ
Fängslad av sjuka tankar, maktstrid


Titta inte i den blankaste spegeln,
Du kommer inte se själens djupaste vrede.
Missbruka absolut inte avundsjuka,
Sanningen blir ändå vulgärt uppslukad.
Tjockt blod med inre smärtor,
Inälvor, söndertrasslade som tunna havssnäckor.


Försök inte att finna den kalla elden,
Det slutar med att händer brinner osläckbara bränder.
Öppna inte den främmande grinden,
Du kommer bli tagen av den tyngdlösa vinden.


Finns inga fotspår så gå i djupsnö.
Rakblad under hälarna, överlev så du inte dör.
Fall inte ner för det abnormala alp-slut,
För marken förvandlas till ett mörkt havsdjup.


Se upp för forsande känslor av det torra vattnet.
Is är kallt, men ändå 100 grader hett.
Lika utsträckt som ett djupt andetag,
Du kan inte bedöma mig, oavsett ansiktsdrag.




Fri vers (Fri form) av Duh
Läst 196 gånger
Publicerad 2014-01-25 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duh
Duh