Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gapet av jaget

Fången i dårarnas park. Galler över skyn. Ständig blockad av osynliga murar som överträffar mitt liv. Når inte mitt paradis. Syndat, betalar nu ett högt pris. Vi....som en trasig ton i en vacker symfoni. Kan inte låta bli men låter bli för du nekar att vila i mina outtröttliga händer som är fulla av empati. Du spelar mig själviskt under is som ett pokerparti med ditt trolleri. Irrationellt envis. Inget motgift mot din magi.

Mitt öde är i en dosa, kastad ner i gapet. Stod inte på min vakt så du svalde jaget. Fjärilar i magen. Kunde ej motstå åtrån mellan oss två, närapå - mitt ute i havet. Äter sötman från dina läppar medan du åtdragen, klär av mig naken med endast blicken som vapen för att sedan vandra iväg tillsammans med klockslaget. Fråntagen. Turbulens i min existens. Fick in din frekvens för en sekvens men du försvann & lämnade mig i abstinens. Glömde sunt förnuft, borde tagit det lugnt för att nå din punkt.

Sagt allt, inte sagt något alls.

Applåderar för ditt extraordinära skådespeleri men inuti känner jag mig explosiv. Jag hänger lejonhuvud. Vansinne. Min fasad mörklades genom massaker av mina goda egenskaper. Spelat ut esset i ärmen. Ville ge dig 8 gula tulpaner för att visa att mina rivaler inte står en chans när jag gasar på pedalen.

Såld bomb. Spydde ut mitt innehåll men ändå förblev jag en missförstådd vilde med ett uppslukat förstånd. Stämplad bandit. Föll av stolen som den klanten jag är, därför ber jag dig att tappa kontroll så du kan falla in i min värld. Sluta försvinn som blåmärkena du lämnat på mitt skinn för varje tyst sekund är ett spill. Ser mig själv i din pupill, vill ha dig intill men Du ser någon annan i min spegelbild.




Bunden vers av Duh
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-25 13:04



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Sluta försvinn som blåmärkena du lämnat på mitt skinn för varje tyst sekund är ett spill. Ser mig själv i din pupill, vill ha dig intill men Du ser någon annan i min spegelbild.

ord som griper tag och lämnar eftertanke...
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Duh
Duh