Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några trötta verser.


Sofie Ofri



Lustiga strofer,
lagom rimmad vers.
Luriga dofter - -
Jag tål inte - bärs!

Den gör lipsillar
av dem, den dricker!
Djävulens killar
å dumma flicker!

Far står å spanar
efter svarta får.
Mor, hon förmanar
mig, vart jag än går!

Hon skäller, klagar
på precis allting,
medans jag valsar
runt i samma ring.

Jag smälter min mat :
päron, broccoli.
Kan du säga - vad
gör mig så ofri?

Till lugna vatten
skall jag mig bege,
nu, - innan Natten
tar oss alla med...





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-25 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf