Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Hur förhåller det sig med allt, egentligen?


Ingen - att lita på!


Det är ett djävla
LIV,
överallt! -"I don´t wanna
hear nomore...!", sjunger Axl Rose.

-Civil war! Verkar ruskigt! Minst sagt!

Ingen vill peppras av eldvapen!
Eller bli pepparstek, - för DEN delen!
Krossas av bomber och granater...

Det är i Ormens Tid!
Den skall flykta, -för evigt,- bort.-

100 % säkert!

F.n., råder Helvete!

Satan sparkar alla fruarna och
flickvännerna i deras bak, - som
signal till deras pilska män.
De går på det, - gång på gång!
Skrattretande! Sånn Tragik!

Systemet är naivt och brutalt!
Jag sover för mycket, - tror jag!
Får ej medverka - på nätterna!

Vem ska man tro på?





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-25 18:59



Bookmark and Share


    CattaH
Lita på dig själv..
Älska dig själv..

2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf