Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill inte ge upp!


Rotar i Röran!



Är icke så lätt å va´ kvinna!
Förlossningar å möda å slit.
Hon vill ofta en bra karl finna, -
och hoppas hon ej går på en nit!

Det säjs ju att "bränt barn skyr elden!"-
och kurar ihop sig i grottan.
Men därur byggs upp stora Välden!
Och, - somliga bangar för - råttan!

Många satar pippar på Ackord -
- och belönas med statlig komfort.
Själv, har jag ett sexuellt armod;-
-Ska jag be å få nått slags Eskort?

Bli havande med nånn tjusig Prins?
7 vackra små prinsessor, på rad...
...och bli så glad att jag alltid minns -
- det är just Han som är värd å ha!

Säj, är detta, blott, en Utopi?
Om Verkligheten är emot mig -
har jag, nog, ingen chans å bli fri -
- å klarar inte av biffen, - nej!

Men jag tror jag MÅSTE agera!
"Ingen stekt sparv flyger till munnen!"
Jag får börja arbeta mera -
på att min Kärlek ska bli funnen!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-25 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf