Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt av självhat

En natt, en morgon

Dave ger sig ut i natten, för att fylla det svarta djupa hålet av ensamhet.

Han hoppas att det för en natt ska släppa, att han ska känna sig fri från sin ångest.

Dave söker bekräftelsen, för att den ger honom energi, energi att vandra genom ännu flera nätter av självhat och depression.

Morgonen efter, bakfull av kärlek och av alkohol. Känslan av ovisshet, känslan av att när dörren stängs så kommer han känna sig mer ensam än någonsin.

Ytterligare en natt där Dave matat sin ångest med dödlig nektar.




Fri vers av Hank
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-26 13:37



Bookmark and Share


  Angel of love
Text som känns och berör.
2014-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Nattsvart text. Hoppas av hela mitt hjärta att han ska finna lugn och ro.
2014-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Hank
Hank