Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I köket

Är det politik?
ett glas mjölk i all sin
enkelhet
har väl ingen
människa
gjort
förnär?
Är det det?
Matlagning i stort
i all sin enkelhet
är det politik?
Demokrati
varenda en
får säga
som sagt
är det politik?
en flottig gammal fritös?
pressa
alla ska med
juice
av en
rad
apelsiner från
förr
dessa satans
vitlökspressar överlag
bryn
matlagningsfrågor i stort
sett
fett,
matfett då
hemma hos
tina
spätta
och en stor portion humor
värme
strö
kärleksfullt och allt
det där
men politik
det vet jag inte




Fri vers (Fri form) av Gräset
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-26 20:28



Bookmark and Share


  lobotomi
Klart det är politik!
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Gräset