Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prata med mig

Prata med mig
om vad som helst
det går
finfint
prata med mig
se mig
håll mig
underrättad
håll mig
inte
utanför
släpp in mig
i ditt
lilla liv
släpp
prata med mig
se mig
håll
mig inte
lite
på avstånd
gör det
prata med mig
som vore jag
en vän
du kan lita på mig
du kan kika på mig
du kan prata med mig
du kan hålla mig
à jour
gör det
håll mig
à jour
om något händer
någon gång
håll
släpp mig inte
släpp mig
in
prata
med mig
kan man prata om
vad som
hänt
under veckan
exempelvis
om något har hänt
under veckan
exempelvis
prata med mig
se mig
släpp in mig
håll mig
innanför
prata med mig
se mig
släpp in mig
håll mig
innanför
diskutera
det går
prata med mig
se mig
det går bra
vilket som
det går
finfint




Fri vers (Fri form) av Gräset
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-17 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gräset