Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lindberg släpps


Sadistiska polischefen "Kapten klänning"

Nu släpper de ut den där jävla grisen
Jag hoppas han får smaka på ris sen

Han borde aldrig mer få ge någon rosor
och absolut inte komma in i deras trosor

Han har gjort det till sin egen grej
att våldföra sig på varje tjej

Han klädde sig inte i"drag"
men hade med sig en bag
Den var full av tortyr-grejer
med vilka han förnedrade tjejer

Han föreläste mycket mot kvinnovåld
men på just detta var han ju helt såld

Även om han färgar håret och plastikopererar sig
så uppdagas det vem han är när han misshandlar nästa tjej

De är säkra på att han kommer återfalla i brott
men i straffskalan finns ju inte nackskott

Det är upp till dig
om du vill rädda en tjej
För att få ett slut
skjut en före detta snut

Sista stycket var en metafor
Det är ingenting man får
Det uppmanar jag inte till
Han får ju ändå ligga still

Han kan åka dit ingen känner till hans klänning
Där han bara är en annan utlänning





Bunden vers (Blankvers) av peter schenling VIP
Läst 595 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-27 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP