Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Usel dikt. (Får vara med, ändå!)


Dravel-dikt


Gamla dikter surrar,
sländlika,
i en flock, vill
landa, - här!

Men, istället, kommer -
ur dem -
något annat, nytt, - detta!

Vad är, väl, DET för skit?!

Ord som tränger sig fram,
knuffas å vill bliva till...
Sån´t dravel!

-Ös på, ös på! skriker en liten
mening, varpå den tar slut.

Se, ängar fylls av bräkande
lamm,
men ingen levande
är Oskuld, -
- mer!

Allting väntar på Synd!

Vi tvår våra händer och
faller, samfällt, - in
i Trance.--

Många fejkar sömn?

*
Eller är det bara jag som är galen?
Så säg!?







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-27 20:37



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kul med poesi
med
självironi!
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf