Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad ifall Allt fortsätter....


Måste Allt ta slut?



Måste allt komma till
ett definitivt slut?

Skulle, nog, föredra
å va´ i ett evigt kött!

Dricka vin, äta bröd, -
- vara livsnarkoman.

Tända på - på Livet, -
istället för på träligt knark!

Jag, - en supernatur;-
Vad skall jag genomgå?!

En massa svårt, kanske?
Men, det finns MORÖTTER!

Som lockar en vidare...
Nått att förlita sig på.

Skall, då, Allvärlden träs
igenom mitt nålsöga?

Kära nånn! Hur skall den,
väl, lyckas med DET?!

-Bekymmer, - far Hädan!
Här, kommer JAG! ....





Fri vers av Marianne Räf
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-27 22:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Morötter är goda...men det går lika bra med selleri...(har jag hört)...bra slut, bort med bekymren...
2014-01-29

    ej medlem längre
Bra! Snyggt!
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf