Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tidens tysta gång



vad finns kvar att säga
i tidens tysta gång

vinterns bleka kyla
betynger hjärtats sång

skrapa bort det allra sista
av det som var en gång

till slut
fri från ingenting




Fri vers (Fri form) av Lajos-Toth
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-29 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lajos-Toth
Lajos-Toth