Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virrvarr


Sand. Storm.Doft av hjulspår och höstkantarell. Krattor. Räfsor. Skottkärror. Panikögon. Biblioteksdoft och den där fladdermusen som flög in under taket. Kunde den inte ha givit mig rabies? På fläcken. Lärde mig aldrig att vråla. Slita. Galenskapa. Annat än i fantasin. Men jag lärde mig att låna böcker. Leva. Genom sidor som klistrat ihop av andras gamla hosta. Mormors hosta. Det där gula. I wienerbröden. Mormor skrek. Jag hör det ibland. Från döden. Men mest skrattar hon. Det ska jag också göra. Men kanske inte om jag dör av rabies. Böcker sliter man med hälsan. Kanske dör jag med en i handen. En kladdig.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-28 22:13



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Skick-
lik-
t.
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol