Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botten. Upp.


Under isen.
Skrapar på locket.
Skorpan. På såret.
Ser grönt. Som skimmer.
Rött. Liksom forsande.

För att komma upp.
För att komma ner.

Väntar.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-29 14:13



Bookmark and Share


  Sara Raimosson
Kort och snyggt :)
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol