Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amour på avstånd.


Romans på distans



Brända känslor, inom.
Det var nånting som dog.
Är så glad att du kom!
Kan ej av dig få nog!

Solstrålar i din blick,
mina tårar torkar.
Av dig jag nytt liv fick;-
-Upp, champagnekorkar!

Idag, jag vaknade
med ett nytänt Begär.
Då, dig jag saknade.
Du var, ju, inte - här!

Du är ej här, just, nu.
Dagen är sent liden.
Jag vill få dig,- men HUR?
-Får hoppas på Tiden!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-29 18:41



Bookmark and Share


  Ponkla
Fint skriven!
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf