Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad återstår?


Mitt liv - just nu


Proviant -- till kropp & själ:
Ost, korv och nervtabletter.
Ingen vill svälta ihjäl.
Förtär blygsamma rätter.

Lyckopillren städar upp
bland nerver och i hjärna.
Utan dem, jag blev Kaputt -
och Undergången -- nära!

Sen, behöver jag vila -
och sova långa timmar.
I Drömmens marker ila,
bland andra som där stimmar.

Sitter å skriver dikter, -
för allt vad tygen håller.
Kanske ej, jämt, så strikt är --
-- perversa banderoller!

Är -i stort sett- ganska nöjd.
Fast, skulle velat ha barn.
Har passerat Livets Höjd - -
- - och undrar vad som är kvar...-





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-29 23:16



Bookmark and Share


  Anita Westin
Ja vad ska man tänka...någon sa: vem har sagt att inte upploppet kan bli bättre än starten?
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf