Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting i evighet


ensam igen med mina ord
med denna tomhet
gnagande på mitt inre

paniken och rädslan bultar hårt
ångest att inte leva
innan det ofrånkomliga

döden känns alltid närvarande nu
att vara ingenting i evighet

skrämmer mig




Fri vers (Fri form) av Lajos-Toth
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-30 02:13



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
Ingenting i evighet... att vara där är inte kul... en känsla en sann konstnär råkar på ibland?
2014-09-09

  anathema VIP
Den närvaron känns igen. Svårt att släppa den ångesten när den väl slagit rot. "att vara ingenting i evighet" är välformulerat.
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lajos-Toth
Lajos-Toth