Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesiporr-light.


Till skogs!



Sakta, närmar du dig mig -
i denna vår stad --
och jag blir så glad.
Det känns som allt ordnar sig!

Jag är här, du är där!
Vow, så gött å va´ kär!

Du är den jag hoppats på,
så länge jag minns.
Nu, vet jag du - finns!
Så förunderligt, - ändå!

Oj, - vad Kärleken känns!
Nästan så att det bränns!

Ska vi gå ut på krogen -
å äta god mat?
Ej -enbart- oblat!
Sen- kan vi dra till skogen!

Där- kommer vi till Skott!
Mot Djävulen - ett brott!

Gud, - vad roligt det ska bli!
Vi ska släppa loss--
å förlusta oss,--
med all våran Energi!

När du tar mig -- så rart,
blir det helt - underbart!





Bunden vers (Sonett) av Marianne Räf
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-30 05:22



Bookmark and Share


  Björn Solum
Kör hårt...
2014-01-30

    ej medlem längre
Härlig text!
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf