Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko

Spring med luftans eko ut och
slå mitt träd, piska mina grenar
Berätta allt på en minut
För jag bryr mig inte en sekund
Oavsett vår ekens fria lund

Sparka gärna på
för den kan man inte rubba på
vuxen fast
av årens last

Mitt rekord
en dans
likt skalad bark
och rostig ford

Nu jävlar sågs
min krona
som med kvistar din kärlek
borde skona

Så spring med luftans eko ut
och sök slå mitt träd,
beväpnat med rötter och
sparkande fötter

Har du så galet hört
kom igen bjud mig upp
svingar dig stört
granskar dig med lupp

Laddar om tar skott
nu ska du bort

Pang Pang i pölen

Ta tag i mina rötter
skydd i busken ack för trötter
min kärlek dig bort stötter

Pang Pang i bölen
bort kvistat med ölen

Så sjunger vi, spring med luftans eko
med ris
och med kottar
din röst vi bort lottar




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-31 10:07



Bookmark and Share


  ULJO
Bra och lättsam poesi
2014-01-31

  Marianne Räf
Tjusig å grann och lite kryptisk,-
men va´ fán, det är ju poesi!!
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B