Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Ur vägen, du försmädliga sköka!


Horan


Kände hordraget,
den frivola vind, som
slog ut ur den förmätna
Maktens ugn till sköte!

Hon satt med benen
i kors i min säng
på Institutionen.
Ganska provocerande!

Hettan ville bränna
mig - till kropp & själ.
Det var uppenbart att
hon icke ville mitt väl!

Hon avverkade många
älskare, medans
jag var där. Även så -
- min salig Fästman!

Hon kanske ej kan rå för
att hon har torsktycke!
Men, det stör mig att
hon drog kraften ur mig!

Och, sen använder den
emot mig så att jag blir
blott ett litet sönderbränt
kryp på mattan...! - - - -





Fri vers av Marianne Räf
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-31 18:16



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Maran rider utan sadel.
Calle
2014-02-01

    ej medlem längre
Huvva vilken ryslig historia!Kram
2014-01-31

  ULJO
Vilken stark och berörande text
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf