Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska glömma honom.

Han som inte går ur tanken
Han som finns i marken
Han som jag sedan länge ska ha glömt
Han som jag finner mig ha drömt
Han som jag aldrig talar om
Han som finns där bakom
Han som ger mig tröst
Han som lever inuti mitt bröst
Han som jag inte sett på år
Han som jag tänker på ändå
Han som krossat mitt hjärta
Han som gav mig sådan smärta
Han som jag kan skriva 1000 böcker om
Han som var sådär lagom lång
Han som inte vet vad kärlek är
Han som fick mig att känna såhär
Han som jag vill glömma
Han som jag borde fördöma
Han som jag hatar
Han som inte pratar
Han som jag gissar mig till
Han som fick mig att tvivla på vad jag vill
Han som jag skriver om

Jag ska glömma honom.




Bunden vers (Rim) av Melika
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-31 19:14



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
...är din vilja att glömma
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Melika