Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det inte vore för omständigheterna...

Om det inte vore för omständigheterna

så hade jag redan för länge sedan

slutat skylla på dem!

-----------------------------------------------------
Bilden: en kopieringsfirma i Barcelona.




Övriga genrer (Aforism) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 646 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-01 17:46



Bookmark and Share


  Lärling
Precis!
2014-02-08

  axveronika
Ja förstår precis och kan inte annat än att instämma
2014-02-08

  Minkki VIP
livet är en strid, striden är en kamp, kampen är en häst - alltså är livet en häst och i Kina inleds Hästens år med hopp om bättre omständigheter ;)

gillar din torra humor!
2014-02-02

  anits VIP
Mycket fyndigt
2014-02-02

    bittemi VIP
Fyndigt!
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)