Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Termen CL betyder – på äldre vis eller mode – detsamma som /termen… 150 enligt fröken, i skolan. Okej.


Text CL är inte fel.

Okej. Okej är inte fel. 150 enligt fröken, i skolan. Okej.
Okay är inte Okej – förstås. Okej – enligt manualen. Det är (eF)
typografisk (eE)
design [system] [eD]
i den, lådan. 1. Ånyo en text, matrix, en lång-lång. Long är inte (eC) fel… wronix.
Wowdy before (eB) howdy – wow, matrix, en lång-lång. Long song wrong wronix.
Före (before) [eA] and howdy – wowdy howdy cloudy wowdy song Long wrong song.
Long song wrong (e9) how now show manual… page cloudy howdy wowdy – poetiskt
nog. Nog (e8)
(e7) howdy wowdy – wowdy howdy, show. Okay. Wowdy howdy cloudy banjo, wow.
[^]
(e5) och [ånyo] en text med gou och show how, wowdy howdy cloudy wowdy, wow.
E3
(e2)
M… fbzw funderar, nynnande: wowdy howdy howdy wowdy cloudy wowdy, wow. Then (e1) before \> e0 before funky banjo… m, howdy.
dF
dE
dD
Dc
dB
dA
d9
d8
d7
Funky banjo now howdy wowdy cloudy googeln. Farbror
Zwed och (d5) ett OS gång är på – wow. 2014201 – now.

d3 – weiter und so – howdy. Now howdy cloud funky googeln, wow. Now show.




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 209 gånger
Publicerad 2014-02-01 19:44



Bookmark and Share


  farbror zwed
M… problemet med kronometri har författaren ifråga = ia (IA) begrundat, en bok om AI finns = fs (FS) på skriv-
bord-
et, f ö r s t å s. FS betyder inte FILSYSTEM – förstås. CONCATENATE är dagens = ds (DS)
favorit, twittra
lagom, wow/howdy. Lu är inte Må – vanlig-
en. Ett OS /är… på g = gång (eau) [EAU]
som sagt, eller: skrivet, bokfört, i OC /town… köping… etc.
2014-02-02

  Nanna X
lätt att nå. bara att sträcka lite på finger nr 3 (buzz-). tiden flyttas ju fram hela tiden, det är en groundläggande egenskap densamma innehar. hemskt mkt howdy.
2014-02-02

  farbror zwed
Lustigt… ackordet ifråga (d9) har Zwed inte nått, nånsin, tack för tipset. Logiskt nog… ofta är (ackordet) d7 /mer… min grej. Lovar att utföra ett d9 redan i afton, före "groundhog" "day" och "2014202" före Sö – Söderköping finns nog, howdy ånyo.
2014-02-01

    ej medlem längre
av ackorden gillar jag d9 bäst. eo borde enligt min mening alltid komma före men så är ju inte praxis i den mera materiella diskursen.
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed