Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kompar bra ihop

Du och Jag är noter
tillsammans blir Vi musik

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-01 21:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så..Vackert!
2014-02-02

  axveronika
Ja så enkelt och klockren träff
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP